Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D112 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la evidentierea diurnelor ...

D112

Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la evidentierea diurnelor in D112.
Pentru a aparea diurna in D112 este necesar sa trec data platii acesteia. Societatea plateste diurna pentru ianuarie in februarie. In acest caz, diurna din luna ianuarie va aparea cu o luna intarziere in D112.
Firma de contabilitate colaboratoare cu societatea nu stie sa dea un raspuns. Este corect asa, sau trebuie trecuta data de 31.01 pentru a aparea diurna la zi in D112.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Se poate depune d112 pentru luna ianuarie 2019? comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, am o nelamurire, Imi puteti spune daca la data prezentei se poate depune D112 pentru luna ianuarie 2019? Eu am incercat de cateva ori si imi da o ... (vezi toată discuția)
Declarare in d112 colaboratori conventii civile/ drept de autor ankaleksya ankaleksya Buna ziua, stie cineva cum se incadreaza colaboratorii in D112? O unitate incheie contracte de conventii/ drept de autor valabile doar pe o luna...de exemplu ... (vezi toată discuția)
Operare în programul saga DoraIlies DoraIlies Bună ziua! Vă rog să mă ajutați dacă sunteți care operați salarii, pontaje, ștate de plată, indemnizații de detașare în programul Saga. Am ... (vezi toată discuția)