Domnule, CNCAN nu e responsabila, ci SRI. Ei va dau sunete modulate ca voci în ureche. Și eu am aceeași problemă ca a dvs. SRI are mai multe echipe de agenți care vorbesc la microfon de undeva și auziți dvs FARA a avea un aparat de recepție în cap pentru că ei va direcționează sunetul direct in urechea internă. Sunteți localizat permanent printr-un sunet de poziție de numește. Domnule, nu va fie teama. Se va rezolva poate după ce cineva va face suficient scandal încât domnul Nicușor Dan să numească un nou șef la SRI care să monitorizeze programul de atac sonic la distanță prin sunete modulate că voci în urechea internă prin care, de altfel, vi se preiau și gândurile. Tot ce spuneți în minte se aude in urechea internă și ei asculta gândurile dvs și va vorbesc în același timp. Vom scoate la lumina povestea asta!
utilizator16eu a scris:
Am facut o petitie la CNCAN iar acestea nu mi-au solutionat-o, mi-au raspuns ca nu e de competenta lor cand de fapt este. Eu sunt din orasul Roman judetul Neamt iar sediul lor este in Bucuresti. Cum pocedez ca sa ii dau in judecata cu obligatia de a face? Ii mai anunt inca o data ca ii dau in judecata daca nu se razgandesc, sau deschid direct procesul? Unde trebuie deschis? La care instamta? O sa trebuiasca sa platesc o taxa de timbru la astfel de proces? Pot deschide procesul in Roman ca daca nu imi trebuie avocat in alta localitate ca nu ma pot deplasa.