avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am facut o petitie la CNCAN iar acestea nu mi-au ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am facut o petitie la CNCAN iar acestea nu mi-au solutionat-o, ...

Am facut o petitie la CNCAN iar acestea nu mi-au solutionat-o, mi-au raspuns ca nu e de competenta lor cand de fapt este. Eu sunt din orasul Roman judetul Neamt iar sediul lor este in Bucuresti. Cum pocedez ca sa ii dau in judecata cu obligatia de a face? Ii mai anunt inca o data ca ii dau in judecata daca nu se razgandesc, sau deschid direct procesul? Unde trebuie deschis? La care instamta? O sa trebuiasca sa platesc o taxa de timbru la astfel de proces? Pot deschide procesul in Roman ca daca nu imi trebuie avocat in alta localitate ca nu ma pot deplasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2023
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 19:00, 25 Februarie 2023
La cese refera petitia dvs. ?
Are importanta? Ca sa nu deschid discutii off topic aici. Daca vreti sa stiti va spun in privat.
Nu vreau sa stiu in privat, doar incerc sa aflu daca nu este de competenta altei institutii a statului.
Deci din 2016 sunt monitorizat si hartuit neuronal de la distanta iar de aproximativ doi ani sunt si atacat. Mi se provoaca spasme in umar cand incerc sa dorm. Tehnologia asta tinuta secreta funcioneaza pe unde radio. Am facut plangeri peste tot in in cele din urma cei de la ISU si-au declinat competenta si au invocat o hotarare din 2016 H.G.R. 557/2016 privind manqgementul tipurilor de risc. apoi dupa alta petitie la MAI am fost chemat la politie unde au verificat legea mai sus mentionata iar din tabelul de la sfarsit au concluzionat ca este de competenta CNCAN care a refuzat sa imi solutioneze petitia. Eu le-am cerut sa imi izoloze o locuinta ermetic cu mu-metal pentru a bloca atacurile si hartuirea mea si a restul oamenilor. Cei de la politie au si recunoscut ca ma aud cate o data prin radio telepatie. Ei ai fost cei care au trimis petitia mai departe la CNCAN doar ca cei din urma "s-au facut ca ploua".. Cam asta e situatia. As vrea sa stiu raspnsul la intrebarile de mai sus si eventual daca s-au inselat cei de la politie cu competenta, ceea ce e putin probabil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2023
utilizator16eu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta ... utilizator16eu utilizator16eu Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to ... (vezi toată discuția)
Injurii și defăimare pe rețelele de socializare. unde mă pot adresa ca să fie luate măsuri împotriva autorului? S.Georgeta S.Georgeta Buna ziua De mai bine de o luna ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pentru mine. Sunt persoana jurídica si un anumit domn pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Abuz al presedintelui asociatiei de proprietari Dana Marin Dana Marin Avem la asociatia de proprietari un regulament de ordine interioara si avem un presedinte interlop (nimeni in afara de el nu a vrut presedintia iar el a vrut ... (vezi toată discuția)