avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, M-am casatorit recent, dar dupa o cearta cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, M-am casatorit recent, dar dupa o cearta cu sotul ...

Buna ziua,

M-am casatorit recent, dar dupa o cearta cu sotul am ajuns la concluzia sa divortam, dreptat urmare mi-a facut bagajul si mi-a luat cheile de la casa, tocmai sa nu mai am ce cauta acolo. Problema este ca sunt insarcinata, iar el nu-si mai doreste copilul, atitudinea lui fiind una foarte agresiva nu se poate discuta in termeni amiabili., Intrebarea mea este daca as putea cere daune materiale pentru cele intamplate sau ce ar trebui sa fac in acest caz.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Dianapop6898888, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:40, 3 Martie 2023
După ce veți naște veți putea cere daune materiale pentru cheltuielile cu sarcina. Și sunt șanse mari să obțineți de la instanță astfel de despăgubiri.
Multumesc frumos pt raspuns.
dar pentru faptul ca m-a alungat de acasa, nu se poate face nimic in acest sens?
A cui e casa`? Cine e proprietar`?
Trebuia să nu plecați pâna dupa divorț.
Proprietar el este. A cumparat casa inainte de casatorie.
Oricum, nu avea dreptul să vă scoata din casa până se pronunța divorțul.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. acum aprox 2 luni am fost alungata din domiciliul ... DianaPascu95 DianaPascu95 Buna ziua. Acum aprox 2 luni am fost alungata din domiciliul conjugal de catre sotul meu si parintii lui, fiind si insarcinata in 6 luni si jumatate. ... (vezi toată discuția)
Plangere politie pentru furt masina mihnea30 mihnea30 Buna ziua. Va rog sa-mi acordati si mie putin ajutor. Din bunatate am imprumutat cuiva un autovehicul. Persoana respectiva refuza acum sa-mi inapoieze ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea a inaintat actele de divort eu inca nu am primit confirmarea . ea a plecat de acasa trei zile suntem casatorit de 15 ani si nu am agresat-o ... (vezi toată discuția)