avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... buna ziua! directorul unei unitati scolare daca un ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

buna ziua! directorul unei unitati scolare daca un profesor este ...

buna ziua! directorul unei unitati scolare daca un profesor este in concediu medical ,el ca director cate ore are voie sa suplineasca pe luna pe orele unde profesorul/profesorii sunt in concediul medical,deci directorul in persoana ?multumesc !!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)
Interzicerea platii orelor pentru suplinire concediu medical maria_liliana1967 maria_liliana1967 Buna ziua! Am fost informati de conducerea scolii ca, in urma controlului CF, se interzice plata cu ora profesorilor care efectueaza orele colegilor aflati in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical gabiorlea gabiorlea Buna ziua. Sunt profesor la mai multe scoli. La calculul contributiei pentru pensie, aferente concediului medical mi s-a calculat suma la fiecare unitate ... (vezi toată discuția)