avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografia contabila pentru serviciile de cazare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografia contabila pentru serviciile de cazare

. Care ar fi monografia contabila corecta pentru serviciile de cazare prestate catre clienti prin inchiriere pe platforme online Booking si Airbnb?
Exista obligatia emiterii de facturi pentru fiecare client beneficiar al cazarii: persoana fizica cu domiciliul in Romania, cat si persoana fizica cu domiciliul in strainatate daca nu cere clientul ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Detin in romania un srl (microintreprindere) db1987 db1987 Buna seara, Detin in Romania un SRL (microintreprindere) si prestez servicii IT remote catre diverse companii. Ma intereseaza peste vara sa merg in ... (vezi toată discuția)
Este legal serviciu airbnb in romania? alex_alex_92 alex_alex_92 Buna ziua, As vrea sa dau o camera de aprox 18 mp prin serviciul AirBnB. Exista un precedent legal pentru astfel de servicii? Sau un cadru legal? As vrea ... (vezi toată discuția)
Monografie servicii uber mary_catalina mary_catalina Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: O microintreprindere neplatitoare de TVA are cod special de TVA intracomunitar pentru ... (vezi toată discuția)