avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Ce posibilitate exista sa pot achizitiona o casa în ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Ce posibilitate exista sa pot achizitiona o casa în Italia?

Bună ziua.
Ce posibilitate exista sa pot achizitiona o casa în Italia dacă am firma și plătesc impozite în România? Exista vreo posibilitate sau vreo banca Europeană care se ocupa de aceste împrumuturi pentru prima casa fără dită italiană? Am actele cu dividendele firmei traduse, am tot ce îmi trebuie. Mulțumesc mult și aștept un răspuns urgent.
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Comisia de expertiza bolnav leucemie roxana cotlos roxana cotlos buna ziua,eu am fost in italia si acolo am fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica acuta ,si acum sant in romania.as vreea sa stiu ce acte imi trebuie ca ... (vezi toată discuția)
Atac vascular cerebral in strainatate la sofer de tir vitasea77md vitasea77md Buna. Socrul meu este angajat la o firma romaneasca de transport. Este sofer pe comunitate. Intr-o parcare in Italia in timpul incarcarii sau odihnei (nu ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a casj brasov tudor_uz2 tudor_uz2 Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din ... (vezi toată discuția)