avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare 1174 din 28 oct 2021
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare 1174 din 28 oct 2021

Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL?
In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG 55/2021 privind modificarea legii 152/1998 ,legea ANL
Sunt chirias ANL din 2007
In ianuarie 2022 am depus o cerere adresata primarului prin care solicitam sa-mi comunice pretul si conditiile de cumparare a locuintei ANL pe care o detin cu chirie.
Nu mi-a raspuns NICIODATA la acea cerere.
Dupa un an,in ianuarie 2023 am facut o noua cerere si am specificat ca este de fapt o revenire la cererea anterioara la care nu mi s-a raspuns.
De tata asta,dupa fix 30 de zile de la depunere mi-a raspuns ca se afla in procedura de intocmire carte funciara si ca voi primi acasa eu si toti chiriasii informatii despre pret si conditiile de achizitionare.
Din februarie,de la primirea raspunsului,nu am mai primit nimic pana astazi.
Unde pot cere informatia dorita ,la ce alta institutie ?
Primaria ...neoficial , zice ca nu are bani pentru carte funciara si nu se baga niciun angajat sa ia chitantierele la mana sa calculeze chiria platita de fiecare chirias(asa cum prevede legea)..Pe timpul ala se platea cu chitantier scris de mana,de ceva vreme au facut pe calculator.
Ce pot face pentru a afla informatiile ?
Am sunat la ANL la Bucuresti si ....nu pot face nimic!
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Aprilie 2023
gigione01, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl ?? buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL ?? Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl. buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL. Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Anl - calcul virare recuperare invedtitie DoruAmy DoruAmy Buna ziua, Am nevoie de un sfat legat de calculul viramentului catre ANL din chiria incasata de la chirias. Am de aplicat legea 152/1998 actualizata in mai ... (vezi toată discuția)