Buna ziua ! Am și eu o nelămurire legată de o “datorie” către firma “X” , in urma cu aproximativ 2 ani jumate mai exact 10.2020 am plătit parțial pentru un serviciu . Adică din 1800 am plătit doar 1500, rămânând o suma de 300 de lei datorie , cu condiția ca ei sa îmi trimită o factura și eu sa o pot achita . Problema este ca i-am tot sunat , eu nu mi-au trimis nimic . Trece aproximativ un an , și in cele din urma îmi trimit o factura , greșita de altfel . Trecând printr-o perioada mai grea nu am putut achita atunci dar am cerut modificarea facturi , care s-a întâmplat după alte câteva luni … întrebarea mea este , dacă ei nu și-au făcut datoria și mi-au trimis factura greșita prima data , nu mi-au dat chitanța sau factura pentru suma achitata prima data eu am vre-o obligație sa le dau suma datorata după atât de mult timp in care ei refuza sa îmi dea pt suma achitata o chitanța ? Sa nu ma trezesc mai târziu ca trebuie sa ii plătesc si pe aia ? Adică nu am neaparat o problema sa achit suma de 300 de lei , dar vreau siguranța ca mai târziu nu îmi cer si alți bani . Plus de asta ma simt agasată , îmi trimit mesaje insistente mereu ( de câteva luni)pentru datoria mea dar ei nu mi-au trimis chitanța pentru ce am plătit . Adică eu am cumpărat serviciul si am dat bani muncitorului care a venit acasă si cam atât, a zis ca îmi trimit si factura pt ce am achitat acum si pentru tot , nu am primit nimic. Ma puteți lămuri dacă ma pot da in judecată sau cum sa scap mai simplu sa nu ma mai sune după diferite numere sau mesaje ?
Cum sa procedez?
Antonio1995
Buna Ziua! Am si eu nevoie de un sfat. la 18 ani am facut un abonament la cosmote in valoare de 50 de lei pe luna , dupa care nu am mai platit si am ramas cu o ... (vezi toată discuția)