avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! S-a depus in luna iunie 2022 la o anumita ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! S-a depus in luna iunie 2022 la o anumita primarie ...

Buna ziua!
Sa depus in luna iunie 2022 la o anumita primarie pentru dezbatere si aprobare o documentatie de urbanism in baza unui cerificat de urbanism emis in anul 2021 cu valabilitate de 1 an adica pana in februarie 2022 si ulterior prelungit cu termenul maxim de inca 1 an respectiv pana in februarie 2023. Am primit numar de inregistare si nici pana acum nu sa procedat da dezbaterea documentatiei. Intrebarea mea este; Din moment ce documentatia completa sa inregistart in termenul valabilitatii certificatului de urbanism si ulterior acesta a expirat, fara a mai exista posibilitatea de prelungire a acestuia si emitentul lui adica aceasi primarie inca nu a procedat la finalizarea procesului de aprobare, intreaga documentatie mai are valabilitate? adica produce in continuare efecte din moment ce a fost inregistrata in termen?

Alte discuții în legătură

Care este termenul la care poti ridica o autorizatie de constructie? flmanciu flmanciu In luna februarie a acestui an (2010) am depus dosarele cu toate formalitatile necesare, in vederea obtinerii unei autorizatii de constructie. De asemenea am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)
Zilele de concediu de odihna care trebuie luate pina pe 30 iunie ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna care trebuie luate pina pe 30 iunie 2022 in caz că angajatorul nu mi le dă ce se întâmplă cu ele se prelungesc valabilitatea ... (vezi toată discuția)