avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Am dat in judecată primăria pt anumite ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Am dat in judecată primăria pt anumite drepturi ...

Buna seara! Am dat in judecată primăria pt anumite drepturi salariale, dl avocat care ma reprezintă a trecut și daune materiale, înainte cu o săptămâna jurista primimariei m a sunat țipând la mine și spunându mi ca dacă mi se pare ca copilul( cu handicap grav) este o povara pt mine sa îl las la stat. Este ceva normal din partea juristei sa îmi adreseze aceste cuvinte?drepturile pe care le am cerut sunt 15%( pe care l am mai câștigat o data dar nu au binevoit sa mi l acorde in continuarea noului contract) , plata orelor suplimentare pt sâmbătă și duminica,introducerea indemnizației de hrana la calculul indemnizației de concediu și indemnizația pt lipsei AP cât este in CO in egala măsura cu zilele de CO. Li s a părut prea multe cereri și m a sunat pt a ma insulta și a mi denigra calitatea de mama. Multumesc sino seara frumoasa.

Alte discuții în legătură

Refuz de plata dauna,rca Boris008 Boris008 Salut. Se pare ca poti sa faci asigurare la care vrei ca tot nu mai platesc astia daunele...... In 15 martie am avut un accident cu una care nu a observat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita tata biologic adi_2010 adi_2010 Buna ziua, As dori anumite precizari cu privire la situatia mea: Prin hotararea de fond si sentinta de apel s-a stabilit un program de vizita \\"primul si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto andreiask andreiask Buna seara. Am si eu o problema cu un service auto. In data de 18 iunie 2012 am dus masina la un service (autorizat de R.A.R) pentru reparatii in urma unei ... (vezi toată discuția)