avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Soacra mea este beneficiara unui card energetic, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Soacra mea este beneficiara unui card energetic, ajutor ...

Buna! Soacra mea este beneficiara unui card energetic, ajutor pentru plata facturilor insa pana acum nu a fost nevoita sa il foloseasca. A vrut sa-si cumpere lemne si furnizorul respectiv a spus ca nu poate folosi certificatul deoarece adresa din buletin nu corespunde cu cea de pe certificat. Am citit care ar fi demersul de facut insa soacra mea locuieste de 40 de ani la aceeasi adresa, toate contractele cu furnizorii de utilitati sau cablu sunt pe adresa din buletin si cum nicaieri nu se face referire la faptul ca ar putea fi si altfel de greseli, adica cei de la evidenta populatiei sa fi dat gresit datele, intrebarea mea este unde sa ne adresam ca sa fie corectata aceasta eroare?!

Alte discuții în legătură

Buna seara!eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ... Paula- Paula Paula- Paula Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la ... (vezi toată discuția)
Problema cu ci la plata cu voucher a facturilor de energie romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Pentru a putea plati facturile la energie cu voucherul, trebuie ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de pe voucher. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)