avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanarea aplicarii pedepsei-cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanarea aplicarii pedepsei-cazier

Buna ziua!Fiul meu a avut 10 luni inchisoare cf art 83, 84, NCP cu amanarea aplicarii pedepsei-termen de incercare 2 ani. La implinirea celor 2 ani, a scos cazierul pentru admiterea la scoala de politie, acesta fiind curat, in prezent este elev la aceasta scoala. IPJ-ul de care apartinem face reverificari-adica au venit acasa cu o situatie generala a cazierului judiciar, unde apare solutia finala, adica e scris in cazier. Intrebarea mea este: exista 2 tipuri de cazier? una pentru persoanele fizice si una pentru IPJ-uri ? Credeti ca s-ar putea sa aiba probleme? conform art 65, din statutul politistului legea 360/2002, nu ar trebui, dar vreau sa aud si parerea unor specialist! Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului Maria Oprea Maria Oprea Va rog să-mi transmiteți când o sa am cazier curat respectiv dacă sunt acțiuni care le pot întreprinde pentru a-l obține mai repede date fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma mai pot încadra în mapn daca am avut un ... BogdanZew BogdanZew Buna seara! Ma mai pot inscrie in cadrul mapn daca am avut un dosar penal care s a solutionat cu amanarea executarii pedepsei pe data de 02.11.2023? • ... (vezi toată discuția)