avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am constatat cu surprindere azi, intrand pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am constatat cu surprindere azi, intrand pe LISTA ...

Buna ziua!
Am constatat cu surprindere azi, intrand pe LISTA FIRME, ca dezvoltatorul , care urmeaza sa-mi faca actul de vanzare-cumparare( Doamne ajuta) este in proces cu ANAF-ul...de pe 12.07.2023.ANAF -ul este "Petent", iar dezvoltatorul este "Intimat:, obiect: PLANGERE IMPOTRIVA INCHEIERII DE CARTE FUNCIARA( Art.52 alin.2 Legea 7/1996).Aveti idee ce inseamna aceasta lege si pt ce s-ar judeca ANAF-ul si dezvoltatorul?
Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Art.52 alin.2 legea nr.7/1996 ContSters236831 ContSters236831 buna seara va rog ma puteti ajuta cu lamuriri referitoare la aceasta lege? la ce se refera mai exact? s-a primit o citatie cu referire la aceasta lege, ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva incheiere carte funciara ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. In anul 2009 am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament situat la demisol. De atunci si pana acum, constructorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelapopescu mirelapopescu Buna ziua. In momentul de fata sunt in proces cu BCPI/OCPI pentru ca refuza sa-mi intabuleze imobilul castigat in urma unei licitatii pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)