Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata delegațiilor cu vouchere de vacanta

Un angajat al unei companii a fost in delegatie in interes de serviciu si a achitat cazarea la hotel cu voucherele de vacanta acordate de catre angajator. Factura a fost emisa pe numele angajatului, iar pe factura scrie ca a fost achitata cu vouchere de vacanta.
In aceste conditii compania ii poate deconta angajatului cheltuielile legate de cazare?
Dar facă plătește cu vouchere de vacanta cazarea la evenimente organizate de o alta instituție? Pot fi decontate de către aceasta?
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
Cornelissa, utilizator

Alte discuții în legătură

Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)