avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asistentul in brokeraj se poate inregistra ca PFI ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asistentul in brokeraj se poate inregistra ca PFI ?

Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog ,daca asistentul in brokeraj se poate inregistra ca PFI ?
Am gasit informatii contradictorii si sunt total nelamurita.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
crisstina2021, utilizator

Alte discuții în legătură

Adăugare alt cod caen la pfi ravecabot ravecabot Buna ziua. Sunt asistent in brokeraj, am un PFI, inregistrat la ANAF, cu un singur cod caen - 6622. Intrebarea mea este daca pot adauga codul 6820 - ... (vezi toată discuția)
Pot desfasura mai multe activitati ca pfi? mioara_gheorghe mioara_gheorghe am inregistrat un PFI cu activitare principala asistent in brokeraj ,pentru ca am obtinut si un atestat de administator imobile de la primarie , pot sa ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)