avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Decontare Casco / mașina lovită in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Decontare Casco / mașina lovită in parcare

Buna ziua. Am parcat mașina in zona Parcului National pt a merge cu copiii in parc. Am stat cam 4 ore. La întoarcere bara spate era un pic înfundată . Cum se procedează in cazul in care asiguratorul meu la care am Casco îmi cere un PV de la poliție cu cauze și împrejurări ? Mentionez ca pe verso-ul Autorizației de reparație am ștampila cu “Lovit in parcare , autor necunoscut” ? Mi se refuza decontarea datorită lipsei procesul verbal care am înțeles ca nu se eliberează in cazul meu specific. In zona in care am găsit mașina lovită nu exista camere video. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2023
Clark, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz plata casco Parazitu Parazitu Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Mi-am găsit mașina în parcare cu o aripă ușor avariată. nu știu cine a lovit-o, cum să procedez? nisico nisico In parcarea din dreptul blocului de domiciliu, am gasit masina cu o aripa usor avariata. Nu am mai circulat de trei zile. Zona parcarilor este destul de ... (vezi toată discuția)
Masina lovita in parcare romanik romanik am gasit masina lovita in parcare,inca de cand am parcat-o am sesizat un SUV parcat destul de anormal si parca am anticipat ca ar putea sa imi loveasca masina, ... (vezi toată discuția)