avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, fratele meu a cumparat o masina din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, fratele meu a cumparat o masina din Germania pe 17 ...

Buna ziua, fratele meu a cumparat o masina din Germania pe 17 iulie 2023, a fost adusa in tara cu nr. rosii, pe 7 august cand a mers la RAR, cei de acolo au gasit-o ca fiind furata din aprile 2023. Fratele meu a luat legatura cu vanzatorul si acesta a adus un document de la statul german ca masina este in regula acolo, pe verde cum zic ei , ca existat o alerta pentru acest autoturism, dar s-a rezolvat , in schimb nu fusese radiata de la Interpol si Schengen. In urma hartiei emise de statul german Politia de la Braila a zis ca masina este in regula, problema e ca fratelui meu i-a confiscata masina din prima zi si a fost deschis un dosar penal, care trebuie sa isi urmeze cursul , zic ei. Politistul care s-a ocupat de caz a facut ffff tarziu referatul de clasare al dosarului si l-a depus la procuratura. Acum au trecut 2 luni, fratele meu a facut cerere de dare in custodie a masinii pana la rezolvarea cazului, iar procurorul sef a recomandat sa mai astepte putin ca in cateva zile ii vor inapoia masina. Si au tot trecut mai multe zile si nu stie ce sa mai faca in ce parte sa o mai ia. Daca poate cineva sa ne recomande ce am putea sa facem pt recuperarea masinii. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Retinere abuziva permis de conducere de catre politie valentin2873 valentin2873 In Luna Septembrie am condus un autoturism din Germania in Romania cu numere eliberate de autoritati valabile 5 zile si carte verde . Am trecut mai multe tari ... (vezi toată discuția)