avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Revenire de la sistem real la norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Revenire de la sistem real la norma de venit

Revenire de la sistem real la norma de venit

Am trecut in Declaratia Unica impunere in sistem real (din vina mea - am inteles gresit ca trebuie inca din 2023 trecut la sistem real pentru venituri peste 25 0000 EUR, cand de fapt e doar din 2024). Avand in vedere ca anul inca nu s-a incheiat, chiar trebuie sa astept 2 ani pentru a reveni la norma de venit? Nu pot sa depun o declaratie rectificativa in acest sens?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
SpF2016, utilizator

Alte discuții în legătură

2023 pfa - norma de venit sau sistem real pfa Serbanescu Florin Serbanescu Florin Buna ziua, Din cate am inteles, plafonul de 25.000 euro se aplica incepand cu veniturile din 2023. Daca in anul 2023 se depaseste plafonul de 25.000 euro/an ... (vezi toată discuția)
Cas/cass la o pfa în sistem real care are și cim full-time Gabi-M Gabi-M Salut, Sunt in dubii privind declarația unică pe care am depus-o anul trecut pentru veniturile realizate în anul 2020 pe PFA... Treaba stă în felul ... (vezi toată discuția)
Depunere rectificativa la declaratia unica luminitza_toma luminitza_toma Anul trecut in martie 2019 s-a infiintat un PFA. In data de 15 martie se depune declaratia unica privind impozitul pe venit estimat (2019) si se alege ... (vezi toată discuția)