avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CMI create în baza legii124 care până acum nu au ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CMI create în baza legii124 care până acum nu au avut registru ...

CMI create în baza legii124 care până acum nu au avut registru de casa având evidenta. In partida dubla cum o să procedeze Este știut că medicii foloseau încasările in interes personal

Alte discuții în legătură

Registrul incasari si plati anna95 anna95 Buna,as dori un raspuns daca ma puteti ajuta.Am incercat sa fac registrul de incasari si plati printr-un program de contabilitate- SAGA pentru persoane ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Bani incasati de la sanatate ILENUA ILENUA Buna ziua, Sunt un CMI,anul trecut am avut concedii medicale,platile au fost inregistrate pe chieltuieli,anul acesta au intat bani,unde se inregistreaza,pe ... (vezi toată discuția)