Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reîntregire imobil, Buna ziua tuturor! Rog a mă sfătui să ...

Reîntregire imobil,
Buna ziua tuturor! Rog a mă sfătui să obțin etajul clădirii în care locuiesc.
Locuiesc la parterul unui imobil, obținut prin legea retrocedării. Am cumpărat de la cel ce a retrocedat-o. Etajul aparține Administrației Locale Ploiesti. A fost locuit de niste chiriași, timp de vreo 60 de ani. Între timp au decedat. Sunt multe solicitări de a ocupa acest etaj, de asistați sociali. Toate geamurile etajului sunt îndreptate către curtea mea.
Există vreo lege favorabilă mie pentru a cumpăra aceasta parte a imobilului?
Va mulțumesc anticipat, așteptând mesajele dumneavoastră!
George Ion-Ploiesti

Alte discuții în legătură

Case nationalizate - cumpararea lor daca proprietarul a decedat eugentudosie eugentudosie buna ziua..am si eu o intrebare legata de legea retrocedarii caselor nationalizate.ex:parintii mei locuiesc intr o casa nationalizata pe legea 112/1995..doar ... (vezi toată discuția)
Proces retrocedare dupa aparitia legii 1/2009 adriana-de adriana-de Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am mostenit o casa veche in Bucuresti (costruita in 1920) de la matusa tatalui meu. A fost notificata in 1997 la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament icral (actual afi). 00880189 00880189 Buna ziua! Se da urmatoarea \\"situatie\\" Constructia X (o cladire compusa din 3 apartamente): Parter: - 1 apartament de 60 mp (in proprietatea ICRAL ... (vezi toată discuția)