avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am inchiriat Corpul 1 +Corpul 2 pentru firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am inchiriat Corpul 1 +Corpul 2 pentru firma

Buna ziua,
Am inchiriat Corpul 1 +Corpul 2 (ambele in acelasi contract de inchiriere) pentru sediu social si punct de lucru. Pot sa trec ca si sediu social C1+C2 si sa desfasor activitatile urmatoarelor coduri caen;
caen 4719 comert cu amanuntul, 5210 depozitari si 6820 inchiriere si subinchiriere? (sa am sediu social cu activitate)...
Sau as putea trece sediul social la camera 1 din Corp 1 urmand sa deschid punct de lucru la C1+C2 ? (in bazaa celuiasi contract de inchiriere)..

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)