avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) ...

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)

Buna seara, vin pe scurt cu o intrebare la urmatoarea situatie. Acum aproape 2 ani un fost angajat a venit in vizita la colega ce era de servici si profitand de neatentia ei ( s-a dus la toaleta ) a mers la casa de marcat si a furat o suma de bani . Cand am aflat de cele intramplate am sesizat politia ulterior depunand plangere si de asemenea punand la dispozitie organelor de cercetare filmarea completa a evenimentului in care se vede clar ce s-a intamplat. Aici vine intrebare, in 2 ani nu s-a intamplat nimic , astazi, intamplator observ pe portal dosarul in care atat respectivul cat si subsemnatul aparem cu calitatea de " Intimat " , iar obiectul cauzei Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) . Este o gluma proasta a procurorului, eroare de sistem sau cum ar trebuii sa interpretez lucrurile ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
allexs96, utilizator

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala alinamocanu alinamocanu In august mi s-au furat niste bunuri din curte.Am facut plangere , iar dupa o luna politia a prins hotul si mi-a adus bunurile acasa.de atunci hotul este in ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) ? Vili82 Vili82 Buna dragii mei, Am postat pe forum ca anul trecut am fost escrocherit si cu toate probele ce am avut nu s-a rezolvat nimic, lucru ce-am detaliat si ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)