avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va salut. Sunt angajatulunei societati de distributie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va salut. Sunt angajatulunei societati de distributie a apei. ...

Va salut. Sunt angajatul unei societati de distributie a apei. Functia detinuta de peste 10 ani e de sudor. concomitent execut lucrari de instalatii avand calificare cu scoala profesionala,munci necalificate cat si sofer pe masina institutiei,numindu-ne echipa de interventii. Acum ni se impune de catre sefii ierarhici sa facem si citiri apometre in teren,lucru ce ne-ar face direct raspunzatori de neconcordantele din calculator-comercial. Am refuzat verbal sa facem citiri iar dansii considera ca ne revoltam si au decis sa ne puna nemotivat. Ba chiar am fost anuntati sa plecam acasa ca nu o sa mai fim pontati. Ce am putea face in situatia asta sa ne putem pastra locul de munca ? Avem totusi o varsta si o vechime,iar la noi se schimba sefii relativ destul de des...criterii politice. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu ca administratorul să verifice o dată la 3 luni toate apometrele (indecșii și integritatea lor) din toate proprietățile aflate în cadrul unei asociații de proprietari flory_mr flory_mr Dvs. știați de obligația legală a administratorului de a controla o dată la 3 luni integritatea apometrelor și citirea indecșilor acestora din toate ... (vezi toată discuția)
Fisa post mecanis auto DEVI DEVI BUNA ZIUA,VA ROG SA MA AJUTATI DIN NOU INTR-O PROBLEMA,AM NEVOIE DE FISA POSTULUI PENTRU MECANIC AUTO,VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE.O ZI BUNA VA ... (vezi toată discuția)
Fisa postului in agricultura extraterestru extraterestru Buna ziua la toata lumea. Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am nevoie de fisa postului pentru : - mecanizator in agricultura; - muncitor necalificat in ... (vezi toată discuția)