avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de plata ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de plata ANRP

Buna ziua,
Stie cineva sa-mi spuna cum poate obtine un mostenitor titlurile de plata emise de ANRP? In momentul de fata avem doar o copie dupa deciziile de compensare, respectiv de validare partiala emise de ANRP pe numele titularilor, iar dupa stiinta noastra nu au fost emise titluri de plata.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
Dumitru Josan, utilizator

Alte discuții în legătură

Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)
Obtinere despagubiri anrp alcaz alcaz Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cun pasii ce trebuiesc facuti pentru obtinerea titlului(titlurilor) de plata pentru despagubiri ANRP 1. In urma ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp florentinazainea florentinazainea buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)