avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea sub influența alcoolului.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea sub influența alcoolului.

Bună ziua !
Am încheiat un dosar penal oe baza conducerii sub influența alcoolului .
Am primit o hotărâre cu amânarea aplicării pedepsei și un termen de supraveghere de 2 ani, însă în termenul de supraveghere Am obligația de a nu conduce autoturisme care necesita permis de conducere .
Ulterior am făcut o cerere pentru modificarea/încetarea obligației de a nu conduce autovehicule care mi a fost admisa .
Cum procedez sa îmi iau permisul înapoi și când?
Mulțumesc .!

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! am finalizat un dosar pentru conducerea unui vehicul ... Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am finalizat un dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului . S a finalizat cu amânarea aplicării pedepsei însă în ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Am doua dosare penale in desfasurare , la care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei . Dosarele sunt de natura rutiera . Acuma daca am primit amanarea ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influienta alcoolului pyl pyl Buna ziua,am si eu o intrebare:am condus masina pe drumurile publice sub influienta alcoolului in 2013,iar in 2014,am facut un acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)