Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat

Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat	    

Avocat Neagu Elena, Avocat
 Avocat Neagu Elena, Avocat 	
			 laura1964 
	    	Utilizator

laura1964 
	    	Utilizator	    

DoraTudoritaTone 
	    	Utilizator

DoraTudoritaTone 
	    	Utilizator	    

Ati platit ratele la creditul unde titular era fostul sot pe contul lui cu numele dumneavoastra, sau ati preluat contul de la banca? Daca da ,si daca nu este de gasit, cred ca un avocat va poate ajuta in acest caz .
 d-r	                   

Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
	                    d-r	                   

Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)

mariaevelina	                   

Buna ziua,
Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)
	                    mariaevelina	                   

Buna ziua,
Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)

Aaaabb	                   

Buna seara, casatorit in 2007 si divorțat in 2011, cu copii minori, fata la mine baiatul la ea.Dupa divort ea a plecat in strainatate.Dupa casatorie tot in ... (vezi toată discuția)
	                    Aaaabb	                   

Buna seara, casatorit in 2007 si divorțat in 2011, cu copii minori, fata la mine baiatul la ea.Dupa divort ea a plecat in strainatate.Dupa casatorie tot in ... (vezi toată discuția)