avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Alegere cod CAEN docmeniul IT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Alegere cod CAEN docmeniul IT

Ce cod CAEN credeti ca este potrivit pentru o activitate care consta in punerea la dispozitie a unei infrastructuri (server) catre clienti persoane juridice pentru procesare date (de exemplu randare grafica). Deci nu e vorba de stocare date pe server ci clientul incarca datele, le proceseaza folosind serverul dupa care isi preia pe statiile proprii toate datele,

Eu am gasit asa:

6203 Activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul
Această clasă include: activităţi de management şi exploatare, în locaţie, a sistemelor de calculatoare ale clienţilor şi/sau a facilităţilor de prelucrare a datelor, precum şi serviciile anexe pentru acestea.

6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
Această clasă include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de găzduire a paginilor web, de prelucrare a datelor şi activităţi conexe. Sunt incluse activităţi specializate de găzduire, cum ar fi găzduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau găzduire de aplicaţii. Activităţile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completă şi elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de către clienţi sau asigurarea prelucrării automate a datelor şi servicii de introducere a datelor, inclusiv activităţi de rulare a bazei de date (executare funcţiuni).
Această clasă exclude:
- activităţile unde furnizorul foloseşte computerul doar ca un instrument de lucru (unealtă) sunt clasificate potrivit naturii serviciilor furnizate.

7733 Activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente de birou (inclusiv calculatoare)
Această clasă include:
- servicii de închiriere şi leasing operaţional de maşini şi echipamente de birou, fără operator:
- computere şi echipamente periferice
- maşini de multiplicat, maşini de scris şi maşini de prelucrare a textelor
- maşini şi echipamente de contabilizat: case de înregistrare, maşini de calculat electronice etc.
- mobilier de birou

Ulterior am mai gasit:
- 6209 Alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei
- 8299 Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Dinu _, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o societate cu cod caen 6311 . pot livra unui ... eugen.petica eugen.petica Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot livra unui client si echipamentele necesare pentru gazduire pagina web ? Cod CAEN 6311 Prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Pfa cu cod caen 6311 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de ... (vezi toată discuția)