avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere camera / pat in camera cod caen 6820 sau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere camera / pat in camera cod caen 6820 sau 5520

Buna ziua.
Pe viitor as dori sa inchiriez camerele din locuinta printr-un Pfa. Momentan nu stiu in ce regim voi inchiria, pe termen scurt 1/7 zile gen hotelier sau pe termen lung . Pot face acest lucru cu codul CAEN 5520 sau 6820 sau pot sa le am pe ambele pe pfa ? Iar daca vreau sa inchiriez doar un pat sa zicem intr-o camera cu 4 paturi ( 2 suprapuse) gen Hostel ce cod caen trebuie sa am ? Mulțumesc anticipat si apreciez timpul care ni-l acordati prin aceasta platforma online .

Alte discuții în legătură

Va rog niste sfaturi alina240 alina240 Va rog frumos cine ma poate ajuta cu unele informatii. In calitate de persoana fizica detin un imobil compus din 4 camere plus dpendinte. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Diferentiere cod caen: 5520/6820 gigipinciuc gigipinciuc 5520 = facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata; 6820 = inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliareproprii sau inchiriate. Am ... (vezi toată discuția)