avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plangere penala pentru inselaciune!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plangere penala pentru inselaciune!

Plangere penala pentru inselaciune!

In urma cu exact un an de zile am prestat un serviciu pentru cineva. Asa traiesc eu, sunt prestatorul unui anumit tip de serviciu, care este necesar anumitor persoane.

Am solicitat un avans pentru serviciul respectiv de 1000 de lei, dintr-un total de 2000 de lei. Cand sa ma intalnesc cu persoana, pregatisem factura si chitanta pentru suma de 1000 de lei, potrivit indrumarii beneficiarului, factura si chitanta emise pe o societate pe care ea , persoana, beneficiarul, mi-o indicase.

Ulterior, am constatat ca vrea factura si chitanta pe persoana fizica si, mai mult, imi pregatise toata suma corespunzatoare serviciului respectiv. Adica, 2000 de lei.

Dar nu asta e problema principala. Ideea e ca, la cateva zile pe urma, eu am trimis un document pe adresa de mail a persoanei care ATESTA FAPTUL CA EU MI-AM INDEPLINIT SERVICIUL!

Persoana a fost foarte nemultumita de calitatea serviciului meu, m-a balacarit in toate felurile, m-a amenintat (dar nu am depus plangere, ca, na, pamantul e plin de nebuni, daca as face reclamatie pentru fiecare nebun care ma ameninta si ma insulta.....ar trebui ca noi, toti prestatorii de servicii, sa stam numai pe la politie).

Bun!

Acum, dupa un an de zile, persoana face plangere penala pentru ca.....as fi inselat-o! Probabil serviciul prestat nu e la inaltimea asteptarilor ei, dar eu mi-am indeplinit serviciul!

Intrebari:

1) Este normal ca, dupa 11 luni si ceva, sa depuna plangere penala? Repect, in conditiile in care a primit ce isi dorea, dar se pare nu e chiar pe placul ei.

Sa va spun, eu, pe firma mea, fac rapoarte de evaluare ANEVAR, am mai multi colaboratori care sunt membrii titulari ANEVAR. Raportul era facut de unul dintre acestia. , beneficiar era doamna care m-a reclamat. Dar nu ii convin valorile obtinute in raport. Si a facut galagie.....

2) Presupusa fapta cu caracter ilicit a avut loc pe la Snagov, Ilfov. Plangerea penala e depusa pe la o sectie din Bucuresti. Iarasi, e ceva nefiresc aici....

Astept indrumarile dvs!

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Termen legal stornare factura catalinm75 catalinm75 Am urmatoarea problema: sunt prestator de servicii, sunt evaluator ANEVAR si am un SRL. Am o divergenta cu unul dintre clientii mei, in sensul ca: 1) A avut ... (vezi toată discuția)
Am plătit suma de 3.000 de lei către o firmă al cărei administrator acum nu mai recunoaște asta, deși a semnat chitanța și factura. ce să fac? goldstar9 goldstar9 Buna ziua, am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i sa platit nimic ( eu am primit chitanta si factura pentru bani pentru ca s-a platit, ... (vezi toată discuția)
Plata facturi cand ai emis tu facturi de penalitati kyky42 kyky42 Vreau sa ma lamuresc cu o problema. Exista 2 contracte de prestari lucrari pentru 2 puncte de lucru incheiate de firma X ca si beneficiar cu firma Y ca si ... (vezi toată discuția)