Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

lipa marioara 
	    	Utilizator

lipa marioara 
	    	Utilizator	    

Perioada de șomaj de 9 luni (1997-1998) este stagiu de cotizare contributiv.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

lipa marioara 
	    	Utilizator

lipa marioara 
	    	Utilizator	    

Perioada in cauza este considerata vechime in munca .
In cazul in care o persoana a beneficiat de indemnizatie de somaj intr-o anumita perioada de timp, acea perioada va fi considerata vechime in munca numai daca drepturile aferente s-au primit sub imperiul Legii 1/1991 ( abrogata la data de 01.03.2002,) , deoarece, potrivit art. 15 din acest act normativ, perioada pentru care o persoana este indreptatita sa primeasca ajutor de somaj sau de integrare profesionala constituie vechime in munca.
 valericadoinafurnea	                   

Buna ziua,  in conf. cu leg 360/2023 , va rog sa-mi comunicati daca cele trei perioade in care am fost in somaj  si anume
 - 14.04 -30.09.1994
- 05.01 - ... (vezi toată discuția)
	                    valericadoinafurnea	                   

Buna ziua,  in conf. cu leg 360/2023 , va rog sa-mi comunicati daca cele trei perioade in care am fost in somaj  si anume
 - 14.04 -30.09.1994
- 05.01 - ... (vezi toată discuția)

IoanaS75	                   

Bună ziua 
Am lucrat in perioada sept 1993-august 1998, cadru didactic necalificat,  perioadă urmată de 9 luni de somaj. De atunci, până în 2005, am ... (vezi toată discuția)
	                    IoanaS75	                   

Bună ziua 
Am lucrat in perioada sept 1993-august 1998, cadru didactic necalificat,  perioadă urmată de 9 luni de somaj. De atunci, până în 2005, am ... (vezi toată discuția)

GigiH	                   

În carnetul de munca în perioada de șomaj e trecuta o valoare, dar în decizia de pensionare in dreptul șomajului ca valoare este \"zero\".  (vezi toată discuția)
	                    GigiH	                   

În carnetul de munca în perioada de șomaj e trecuta o valoare, dar în decizia de pensionare in dreptul șomajului ca valoare este \"zero\".  (vezi toată discuția)