avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... buna ziua! intreb si eu sau noi ,este cazul unui ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

buna ziua! intreb si eu sau noi ,este cazul unui actual consilier ...

buna ziua! intreb si eu sau noi ,este cazul unui actual consilier local ,nesatul care mai doreste sa fie in continuare la urmatoarele alegeri,acest individ a fost si primar la o comuna vreo 20 ani si a fost dat in vileag ca fiind colaborator securitate cu nume de cod ,ar fi avut voie sa fie sau in continuare are voie sa fie consilier local la urmatoarele alegeri daca il va vota lumea ????? multumesc !stiu ca intr-o resedinta de judet un consilier este cercetat pt ca a fost colaborator si a tinut ascunsa problema si a fost acum descoperit

Alte discuții în legătură

Candidatura alegeri locale ady_dinu ady_dinu de cat timp trebuie sa am domiciliul intr-o comuna pentru a putea candida pe o lista de consilieri a unui partid politic in aca comuna? (vezi toată discuția)
Viceprimar fara bacalaureat TudorEmilia TudorEmilia Buna seara, poate ocupa un consilier local functia de viceprimar daca are doar scoala profesionala? sau necesita si bacalaureatul, studii superioara ... (vezi toată discuția)
Depunere candidatura consilier local florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Dacă o persoană dorește să depună candidatură pentru funcția de consilier local, cum se procedează cu semnăturile? Există formulare ... (vezi toată discuția)