avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , varul meu a pierdut cartea de munca , cum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , varul meu a pierdut cartea de munca , cum poate obtine ...

Buna ziua , varul meu a pirdur cartea de munca , cum poate obtine adeverinte vechime din anii 1970-1990 , precizez ca a lucrat la Telefoane ( Palatul telefoanelor Instalatii ) si la Tipografia Cartea Romaneasca in Bucuresti , va multumesc cu respect .
Cel mai recent răspuns: dannymoga , utilizator 14:46, 4 Martie 2024
Intrevati aici
[ link extern ] /
Nu i-a fost scanat carnetul de munca?
Nu , era veche dinainte de 1990 , numa exista cartea de munca .
In acest caz, va trebui sa procedeze astfel:

1. Sa declare carnetul de munca pierdut/furat/distrus, la Monitorul Oficial;

2. Cu dovada declararii, sa mearga la un avocat specializat in dreptul muncii ca sa ii formuleze o actiune in instanta pentru reconstituirea vechimii in munca (carnet de munca) si sa faca demersurile necesare (la fostii angajatori, la lichidatori dacs angajatorii nu mai exista, la Arhivele Nationale etc).
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta-ce este de facut? marinel67 marinel67 Am pierdut cartea de munca ,cum pot reconstitui vechimea ?Detin o copie a cartii de munca dinainte de a fi scanata ,copie facuta in 2007 ,mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Reconstituire vechime in munca martita martita Buna ziua.Cum se poate reconstitui vechimea in munca in cazul in care arhiva unitatii este distrusa? (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)