avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rejudecare ordin protectie copil. Buna ziua ! In ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rejudecare ordin protectie copil. Buna ziua ! In decembrie 2023 ...

Rejudecare ordin protectie copil.

Buna ziua !
In decembrie 2023 a fost emis un ordin de protectie pt. un minor fata de tata

Tatal a facut apel, ulterior a cerut stramutarea de la Bucuresti la Ploiesti.
Inainte de apel mama ca si reprezentant legal al minorului nu a putut fi informata oficial de ziua cand avea sa fie apelul, fiind plecata din localitate cu invoire de la serviciu. Se prezinta doar tatal. Desi se constata absenta informarii oficiale a mamei, se judeca apelul pe baza celor spuse de catre tata si in final se anuleaza ordinul cu dispunerea rejudecarii la prima instanta sau o alta instanta competenta. In final se dispune trimiterea dosarului la Mizil. Mama face contestatie cerand sa se urgenteze judecarea contestatiei si primeste o amenda. Se judeca contestatia, nu primeste aviz favorabil si de atunci, de la inceputul lui februarie asteapta rejudecarea. Mentionez ca motivatia nu a fost scrisa nici pana acum si dosarul nu a plecat la Mizil
Exista un ordin de protectie (al 3-lea la nr.) si pt. mama fata de tatal copilului

E normal sa anulezi un ordin de protectie, sa dispui rejudecare, sa nu scrii motivatia si sa treaca atata timp (cine stie cat o sa mai treaca) si sa lasi un copil fara ordin de protectie ca a ajuns sa nu mai vrea nici la scoala pt. ca e urmarit si acolo ???

Ce se poate face ???

Alte discuții în legătură

Nu pot lua copilul din cauza amenințărilor tatalui Tinuta1 Tinuta1 Buna ziua. Eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți. Tatăl fără permisiunea sau acordul meu, a mutat copilul la o altă scoala, din satul lui natal, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor mihamiha14 mihamiha14 buna!in urma divortului,copilul mi-a fost incredintat spre crestere si educare mie si am cerut ca legaturile tatalui cu fetita(5ani)sa fie doar in prezenta ... (vezi toată discuția)
Cum pot trece copilul pe numele meu?- contestare recunoastere Ada-Dana Ada-Dana Buna ziua, O cunostinta de a mea are un copil de 5 ani, la momentul nasterii aceasta nu era casatorita iar tatal bilogic era plecat si nu a dorit sa il ... (vezi toată discuția)