avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco Asirom , ITP Expirat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco Asirom , ITP Expirat

Buna ziua,
Am incurcat datale la masina stiam ca imi expira itpul pe 01.04.2024 dar din pacate era invers 04.01.2024. Cand am realizat asta era sambata si peste tot era inchis asa ca luni m-am dus sa il fac.In drum spre itp (aproape de casa) am facut accident, prima oara in 16 ani.. s-au aliniat toate planetele. Nu uit niciodata cand imi expira rca , itp etc dar de data asta am incurcat datele.
Problema cea mare e ca casco (Asirom) mi-a respins dosarul pentru ca aveam itp expirat desi masina era in stare perfecta, de cuarnd iesita din garantie si cu istoric la reprezentanta. Imi imaginez ce s-au excitat cei de la Asirom cand au vazut ca nu trebuie sa plateasca.

Cauza accidentului nu a fost datorita unei defectiuni tehnice, ci unei neacordari de prioritate.
Se mai poate face ceva, are rost sa ma indrept spre asigurator pe cale legala? Chiar mi s-a parut stupid faptul ca daca masina era parcata ma despagubeau dar pentru ca era in miscare nu mai despagubesc.
Masina era in stare tehnica perfecta la momentul accidentului.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2024
JohnRomero, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent rca danav_ danav_ Buna ziua! Am o intrebare urgenta. Daca ai ITP (inspectia tehnica periodica) expirat mai beneficiezi de asigurare RCA in urma unui accident de care nu te faci ... (vezi toată discuția)
accident cu itp expirat dana7711 dana7711 Sambata intr un sens giratoriu eu cedand trecerea altu din spate poc in mine. Am incheiat o intelegere amiaila.Treaba e ca eu am ITP expirat. Azi am fost la ... (vezi toată discuția)
Accident Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna seara! Am un prieten care a făcut accident cu mașina exact când se întorcea de la itp, mașina fiind destul de avariata. La itp sa constatat ca nu ... (vezi toată discuția)