avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună seara! Conform art. 9 alin 2 (2) din OUG 34/2013 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună seara! Conform art. 9 alin 2 (2) din OUG 34/2013 'Asociaţiile ...

Bună seara! Conform art. 9 alin 2 (2) din OUG 34/2013 'Asociaţiile crescătorilor locali, persoanele juridice cu sediul social pe teritoriul localităţii respective care solicită încheierea de contracte de închiriere pentru pajiştile aflate în domeniul privat al comunelor, oraşelor, respectiv al municipiilor depun un tabel cu membrii asociaţiei, crescătorii locali de animale având un număr de animale înscrise în RNE şi/sau în SIIE care asigură încărcătura minimă, conform prevederilor art. 10 alin. (1).'
Conform Normelor de aplicare a OUG 34/2014 respectiv a art. 6 alin. (2) 'În condiţiile art. 9 alin. (1) şi (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2013, în cazul solicitării unei suprafeţe de pajişti aflată în proprietatea publică/privată a unităţilor administrativ-teritoriale de către formele asociative legal constituite, în vederea utilizării în comun, reprezentantul legal al acestora depune o cerere la compartimentul funcţional din cadrul primăriei, însoţită de o listă nominală ce cuprinde documente care atestă că fiecare membru deţine animale din speciile bovine, ovine, caprine şi ecvidee, înscrise în RNE, şi suprafaţa agricolă care revine fiecărui membru pentru utilizare proporţional cu numărul de UVM, cu acceptul acestora.'
ÎNTREBARE: La documentația depusă de către o asociație a crescătorilor de animale în scopul participării la procedura de închiriere, tabelul / lista la care se face referire în cele două texte antemenționate trebuie sau nu să cuprindă TOȚI MEMBRII ASOCIAȚIEI?
Aș dori dacă se poate să și motivați răspunsul. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Clarificare: ce inseamna uvm? feke gyorgy feke gyorgy a aparut in revista agri media anul4 nr 8 august un articol referitor la ajutoarele de stat de care pot beneficia producatorii agricoli.aici este specificata ... (vezi toată discuția)
Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Oug nr.34/2013 - organizarea administrarea si exploatarea pajistilor perman.... adrian56 adrian56 Pentru inchirierea/concesionarea pajistilor permanente - proprietate privata a comunelor - de catre detinatorii de animale, este obligatorie ... (vezi toată discuția)