avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Problema mea este legata de lovirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Problema mea este legata de lovirea repetata a masinii ...

Buna ziua! Problema mea este legata de lovirea repetata a masinii de mingile copiilor. Avem parcare platita catre primarie de cativa ani exact in fata parcului de copii. Problemele au inceput de cand parcul s-a renovat,poarta de intrare s-a "modificat", in sensul ca au facut-o mult mai lata si culmea spre masina mea. Acum s-a asfaltat strada,iar la trasarea parcarilor,parcarea mea s-a mutat cu aprox. 3 m mai in fata,fix in poarta parcului, care e folosita de copii pe post de poarta pt fotbal. De aici va puteti imagina cam cate mingi primeste zilnic masina. Este inutil sa mai spun de cate ori am incercat sa le explic ca nu este ok. Ma interesează ce pot face mai departe, din punct de vedere legal, pt ca am ajuns la capatul rabdarii si cu masina destul de avariata. As vrea sa-mi instalez o camera de supraveghere in ideea ca voi avea nevoie pe viitor de niste dovezi,dar nu stiu daca am voie tinand cont ca este parcul de copii acolo. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri, orice idee imi este de ajutor.

Alte discuții în legătură

Solutie pentru copii care se joaca fotbal in parcare? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Presupun ca este o problema generala si foarte des intalnita. Am probleme cu copii care se joaca fotbal cu mingea in parcarea de masini in care ... (vezi toată discuția)
Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuim la curte iar vecinii de vis a vis si-au montat ... simotud simotud Buna ziua! Locuim la curte iar vecinii de vis a vis si-au montat camere de filmat, una in stalpul de electricitate de la strada( cred ca prinde portiunea din ... (vezi toată discuția)