avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mă puteți sfătui ce să fac In termenul art 318 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mă puteți sfătui ce să fac In termenul art 318 alin 12 c.proc.pen ...

Mă puteți sfătui ce să fac
In termenul art 318 alin 12 c.proc.pen după verificarea prezentei ordonanțe de către prin procuror z împreună cu dosarul cauzei se transmite spre confirmare judecătorului de camera preliminara in termen de 10 zile de la data emiterii..
Eu am renunțat la urmărirea penală că mă tot aburit poliția acum am primit citație mă pot răzgândi, se dispune renunțarea din cauză că nu a fost găsit infractorul ce mă înșelat cu o sumă de bani , pot cere și daune , prejudiciul e e 300 de lei dar nu e vb neapărat de bani cât despre modul cum o făcut-o online , pot să mă răzgândesc și să continue procedura și pot cere despăgubiri pentru fiecare de când sa întâmplat fapta că a fost acum doi ani
Cel mai recent răspuns: Florin230 , utilizator 19:35, 31 Mai 2024
In primul rand ca nu se intelege clar speta dvs si ce calitate procesuala penala aveti dvs in respectiva speta.
Putem presupune ca sunteti persoana vatamata si ca ati fost citat in fata judecatorului de camera preliminara pentru judecata confirmarii la renuntarea urmaririi penale.
Daca ipoteza de mai sus este corecta, atunci va veti prezenta la judecata, si veti spune ca doriti continuarea urmaririi penale. Daca aveti si argumente este si mai bine.
In procesul penal va puteti constitui parte civila cu suma pe care considerati dvs ca trebuie sa o primiti de la infractor.
Daca insa, dvs v-ati retras plangerea penala in faza de cercetare penala (in ipoteza ca era incidenta retragerea plangerii), atunci nu va mai puteti constitui parte civila in procesul penal.
Sunt intimat in proces persoana mă înșelat cu o sumă de bani online și am făcut plângere la poliție după doi ani poliția mă sunat sa mă prezint la ei că nu-l găsește și că nu are rost că oricum nu rezolv nimic am semnat un document .....
Dar eu nu vreau să-l iert procurorul nu-l găsește și prejudiciul este mic și se propune renunțarea la urmărirea penală e propus de procuror și am primit citație in citația respectiva el tot intimat e cum vine asta

... am semnat un document .....

Ce document?
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2024
trandafir2, moderator
Raportul poliției și o trimis în instanta și acm mi-o venit de la judecatorie să mă prezint pe tru confirmarea renunțării urmări penale că așa vrea procurorul , dar eu nu doresc asta

trandafir2 a scris:

... am semnat un document .....

Ce document?

Cand mergeti in instanta, veti spune ca dvs nu doriti asta.

Alte discuții în legătură

Mă puteți sfătui ce să fac, am mai postat aici dar nimeni ... Florin230 Florin230 Mă puteți sfătui ce să fac, am mai postat aici dar nimeni nu îmi răspunde In termenul art 318 alin 12 c.proc.pen după verificarea prezentei ordonanțe ... (vezi toată discuția)
In termenul art 318 alin 12 c.proc.pen după verificarea prezentei ... Florin230 Florin230 In termenul art 318 alin 12 c.proc.pen după verificarea prezentei ordonanțe de către prin procuror z împreună cu dosarul cauzei se transmite spre ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) ContSters427013 ContSters427013 Buna ziua, Ma puteți ajuta cu un sfat in legătura cu o problema? In urma cu 1 an și ceva am sustrat dintr un supermarket un produs, după am fost dus in ... (vezi toată discuția)