loredana291 
	    	Utilizator

loredana291 
	    	Utilizator	    

doru anghel	                   

Buna ziua tuturor.
intrebarea este cea din titlu.
citeam mai anul trecut ca din 2011 se poate divorta la Ofiterul starii civile sau la notar
daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
	                    doru anghel	                   

Buna ziua tuturor.
intrebarea este cea din titlu.
citeam mai anul trecut ca din 2011 se poate divorta la Ofiterul starii civile sau la notar
daca nu sunt ... (vezi toată discuția)

Munteanu Bianca	                   

Vrem sa divortam de comun acord si am fost sfatuiti sa mergem cu documentele necesare si cu o cerere la tribunal,dar nu stim.ce taxa trebuie platita si cat ... (vezi toată discuția)
	                    Munteanu Bianca	                   

Vrem sa divortam de comun acord si am fost sfatuiti sa mergem cu documentele necesare si cu o cerere la tribunal,dar nu stim.ce taxa trebuie platita si cat ... (vezi toată discuția)

Mariana_Mariana25	                   

buna m-ar interesa daca as putea depune actele de divort din alt judet ,daca eu locuiesc in altul ,nu am copii minori ,sant casnica ,tr mediator cat m-ar costa ... (vezi toată discuția)
	                    Mariana_Mariana25	                   

buna m-ar interesa daca as putea depune actele de divort din alt judet ,daca eu locuiesc in altul ,nu am copii minori ,sant casnica ,tr mediator cat m-ar costa ... (vezi toată discuția)