avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am născut și crescut doi copii și am ieșit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am născut și crescut doi copii și am ieșit anticipat ...

Dacă am născut și crescut doi copii și am ieșit anticipat la pensie anul trecut (anticipat cu 4 ani și 10 luni),noua lege mă ajută să se reducă cei 4 ani și să se termine penalizarea mai repede?Ce demersuri ar trebui făcute la casa de pensii?

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata juli_mac2004 juli_mac2004 Buna ziua. Trimit un mesaj din partea mamei....Dupa o vizita la CASA de PENSIE si un calcul facut de persoanele abilitate a aflat ca ar trebui sa iasa la ... (vezi toată discuția)
Pensionare noua lege berbec60 berbec60 Buna ziua Sotia mea este pensionata anticipat penalizat din anul 2023 si este nascuta pe 08.08.1965. Intrebarea este daca se poate pensiona la limita de ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru femeile care au născut cel puţin 3 copii până în 1990 Carolinanastase Carolinanastase Buna ziua In octombrie 2015 senatorii au votat, proiectul de lege care prevedere reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut cel ... (vezi toată discuția)