Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

În aceasta situație care este cota de tva?

Buna ziua! Sunt dezvoltator si în anul 2021 am semnat si am predat imobil cu proces verbal și promisiune de vânzare în rate. În momentul semnării predării am emis factura cu toată valoarea imobilului (a ratelor)si tva 5%. Acum în 2024 clientul urmează sa finalizeze ratele și sa încheiem contractul de vânzare-cumpărare. În aceasta situație care este cota de tva?
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna aprilie 2021 am semnat o promisiune bilaterala ... Alin Catalin Alin Catalin Buna ziua! In luna aprilie 2021 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare cu achitarea imobilului in.doua rate, Am facut plata pana in luna ... (vezi toată discuția)
Care este cota de tva la livrarea imobilului de catre dezvoltator? Samfinconta Samfinconta Va rugam sa ne precizati care este cota de TVA aplicabila la livrarea de catre un dezvoltator catre o persoana fizica , in septembrie 2024 , a unui imobil de ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)