avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie ma urmareste peste tot, ne-a amenintat in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie ma urmareste peste tot, ne-a amenintat in mod repetat ...

Fosta sotie ma urmareste peste tot, ne-a amenintat in mod repetat pe mine si fiica mea, a mers la serviciu la mine si a incercat sa determine managerul sa ma concedieze, constant face scandal, mi-a incendiat laptop-ul, mi-a facut reclamatii false de abuz, politia locala deja o cunoaste...etc.

Are multiple internari la Obregia la activ.

Refuza sa plece din apartamentul inchiriat pe numele meu. Doresc sa ma mut, dar am mai incercat o data si ne-a urmarit pana a intrat cu forta in apartament si nu a mai plecat. Mi s-a spus ca eu sau fiica mea trebuie sa fim responsabili de ea pentru totdeauna deoarece este bolnava mintal dar nu dorim acest lucru deoarece ea este violenta si o amenintare constanta.

Ce optiuni sunt in cazuri ca acesta?

Multumesc mult!
Evacuare,ordin de protecție,plângeri penale etc.Varianta o alegeți după consultarea unui avocat.
Inteleg, si pentru avocat ce specializari ar trebui sa caut? Pare mai complicat decat doar dreptul familie dar nu stiu...
Multumesc!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rude în viata are?
Eu (fostul sot, divortat de 2 ani), fiica, si are o sora instrainata de multi ani.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are venituri?
Încercați sa o convingeti sa se interneze.
Din pacate, statul nu se implica în astfel de cazuri și foștii soti își datoreaza intretinere dacă e vb de boala intervenita în timpul casatoriei.
Acuma unde sta ,la dvs în casa închiriată?
Chemati politia când face scandal, se poate solicita salvarea și internata involuntar o vreme.
Pe termen lung...e de fugit în lume.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Fosta sotie cu probleme psihice, ma hartuieste incontinuu (locuim ... Vic25 Vic25 Fosta sotie cu probleme psihice, ma hartuieste in continuu (locuim inca impreuna din varii motive, dar eu incerc sa ma mut) Buna ziua, Fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Bună seara,povestea e lungă însă vreau incerc sa mă rezum ... Cesarmanolache Cesarmanolache Bună seara,povestea e lungă însă vreau incerc sa mă rezum la ceva concret în urma cu trei săptămâni fiica mea a întârziat mai mult decât ora ... (vezi toată discuția)
Legal, ce drepturi am? eri_ka11 eri_ka11 Va rog din uflet sa ma ajutati cu un raspuns la o problema care imi distruge sanatatea.Sotul meu, care sufera de o boala psihica "episod hipomaniacal cu ... (vezi toată discuția)