avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum anulez un contract de inchiriere URGENT VA ROG SA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum anulez un contract de inchiriere URGENT VA ROG SA MAAJUTATI!!!

:(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision unui domn care pretinde ca e agentie!!!dar nu e!!pe contract chiria e doar 250 RON insa de fapt e 400 eur
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 21:57, 15 Noiembrie 2006
in contract se mentioneaza avansul asat de 1100 Euro reprezentand chirie si comision? ce scrie in contract? aveti vreo dovada a platii celor 1100Euro?
:">in contract e scrisa val chiriei de 250ron si e mentionat doar ca s-a platit in avans pe 4 luni;problema e ca dl care a perceput comision nu are agentie,iar el raspunde de casa;proprietarulnu da niciun semn si nu are alta locuinta decat aceasta...deci nu reusim sa-l gasim!!
cred ca te-ai "ars".Daca nu exista nici un inscris, nu neaparat facut la notariat, prin care pers care a luat banii, recunoaste ce bani a primit si nu ai nici martori, probabil nu-ti vei recupera banutii dati in avans.imi pare rau. Da mai multe amanunte, daca ai.
ok
o sa o iau de la inceput,insa eu cred ca nu prea se poate face nimic :( din pacate
contractul e cam asa:
nume proprietar...fiica lui ...si al....nascut la...in...domiciliat in...(aceeasi adresa cu apartam inchiriat)
In caliatate de proprietar al imobilului....adresa unde e apartam inchiriat
nume chiriasi X/Y
domiciliat in TUNISIA in calitate de chirias
S_A INCHEIAT PREZENTULCONTRACT DE INCHIRIERE
Eu(numeproprietar)dau in chirie imobilul mentionat sus domnului X si Y
Eu X si Y iauin chirie imobilulmai sus mentionat pentru locuinta
Termen de inchiriere 12 luni
Incepand cu data de 21.09.06 si pana la data de 20.09.2007
Chiria lunara stabilita e de 250 RON si va fi achitat(spatiu liber)
Prezentulcontract de inchiriere s-a incheiat azi 21.09.06 in trei exemplare
semnatura proprietar chirias
serie sinr CI act identitate




atasat la acest contract este o foaie:
GARANTIA
Subsemnatul (nume proprietar) in calitate de proprietar al imobilului situat in ...adresa am primit suma de 400eur GARANTIE de la X suma care va fi restituita dupa rezilierea,expirarea contractului de inchiriere si predarea imobilului in starea in care a fost primit si achitarea tuturor cheltuielilor aferente a apartamentului respectiv

proprietar semnatura CI CHIRIAS
act de identitate

OK Cam asa arata contractul;acum proprietarul nu e degasit deci totul se intampla cu domnul care a intermediat ilegal inchirierea acestiu apartament!!Intrebarea mea e urmatoarea deja am inchiriat alta casa si vreau sa plec de aici si sa imi recuperez parte din banii care mi se cuvin;daca acest lucru nu e posibil pe cale amiabila pot sa vand ce e prin casa???ca doar nu e trecut nicaieri ca ar fi mobilata si utilata locuinta;;;????
ce clauze de reziliere ai in contract?

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contract comodat cu drept de subinchiriere Mari2018 Mari2018 O persoana juridică X a cărei activitate este suspendată de instanța pt un an deține o clădire care este închiriată .Aceasta societate incheie un ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)