Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua !Doresc sa iau concediu medical ingrijire copil astazi ...

Buna ziua !Doresc sa iau concediu medical ingrijire copil astazi dar contabila la jobul meu nu imi poate emite decat maine adeverinta de salariata ..De maine pot lua concediu medical ingrijire copil bolnav inclusiv cu ziua anterioara ?va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua Întrebare referitoare la concediu medical Îngrijire ... samembru samembru Buna ziua Întrebare referitoare la Concediu Medical Îngrijire Copil Bolnav Cu ce data trebuie sa fie emisa adeverinta privind zilele de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Care este formula calcularii concediului medical 85 % dupa revenirea din concediu crestere copil? Multumesc! (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pe perioada cm ingrijire copil j_add j_add Buna ziua! Sunt insarcinata cu al doilea copil si m-am \\"lovit\\" de urmatoarea situatie: primul copil e la gradinita, uneori raceste si trebuie sa-l tin ... (vezi toată discuția)