avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare ptr persoană care beneficiază de ajutorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare ptr persoană care beneficiază de ajutorul de incluziune ...

Asigurare ptr persoană care beneficiază de ajutorul de incluziune. Am citit pe net, că persoanele cu ajutorul de incluziune sunt asigurate.....dar când am accesat baza de date CAS, persoana ( mama cu 4 copii mici, fără venituri), apare ca neasigurata. Ce se poate face?
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
Simona Laria, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ajutor social,doar în condițiile unei prestrari ... If23 If23 Pot beneficia de ajutor social,doar în condițiile unei prestrari de munca in folosul comunității și la dispoziția primarului? Precum prevede legislația ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mă interesează cu noua lege cea cu ,10% din indemnizație ... ionuthau ionuthau Buna ziua ! Mă interesează cu noua lege cea cu ,10% din indemnizație creștere copil cum o sa fie am mai citit și poți da o declarație la ANAF și ... (vezi toată discuția)
Primesc bursa sociala școlară și copiii ai căror ... Adina0286 Adina0286 Bună ziua, primesc bursa sociala școlară și copiii ai căror părinți: tatăl e șofer pe camion, mama casnică? (vezi toată discuția)