avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce condiții sunt pentru liberare condiționată daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce condiții sunt pentru liberare condiționată daca o persoana ...

Ce condiții sunt pentru liberare condiționată daca o persoana a primit 1 an și 3 luni de închisoare? Poate fi eliberat condiționat la doar jumătate și să câștige zile până la 2/3 din pedeapsa? Sau se poate și mai devreme?

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea conditionata daca am fost condamnat la 2 ani si 6 luni, si indeplinesc conditiile prevazute de lege ... (vezi toată discuția)
Cat se executa dintr-o pedeapsa de 2 ani cu executare? Elynasv Elynasv Buna ziua! Prietenul meu a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare pt favorizarea infractorului. Am cateva intrebari: 1 an de puscarie ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua vreau sa stiu daca sotul meu poate sa ieasa cu liberare conditionata .pentru ca el are 2 anii de inchisoare pentru conducere fara permis .dar el a ... (vezi toată discuția)