avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL - D Buna ziua ! Un SRL D înființat in 2017 care ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL - D Buna ziua ! Un SRL D înființat in 2017 care nu a făcut ...

SRL - D
Buna ziua !
Un SRL D înființat in 2017 care nu a făcut dermersurile pentru schimbarea formei juridice in SRL după 3 ani ( El este înregistrat in continuare ca SRL D deși are activitate economică . ) poate fi pasibil de amenda pentru ca nu și-a schimbat forma juridică ?

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control Mihai-Daniel Mihai-Daniel Buna ziua, stie cineva daca la schimbarea formei juridice este nevoie de schimbarea Registrului Unic de Control? Am fost pana pe 27.02.2018 SRL-D si conform ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la srl-d la srl Simion1984 Simion1984 Buna ziua! Am deschis in urma cu 3 ani ,in aprilie 2011, o societate comerciala de tip SRL-D . Anul acesta firma isi va pierde statul de SRL-D, odata cu ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)