avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua E posibil ca anii socotiti ca vechime la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua E posibil ca anii socotiti ca vechime la stabilirea ...

Buna ziua
E posibil ca anii socotiti ca vechime la stabilirea pensiei sa fie mai putini daca angajatorul nu a platit partea sa de contributie si daca da, ce pot face eu ca sa mi se socoteasca si acei ani ca vechime?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Am muncit 3 ani și 7 luni la o societate cu contract individual ... vali ada vali ada Am muncit 3 ani și 7 luni la o societate cu contract individual de muncă cu norma întreaga, la următoarea societate 5 ani și 4 luni contract ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de recalculare,in care sunt specificati 37 ... Florry1967 Florry1967 Am primit decizia de recalculare,in care sunt specificati 37 de ani vechime in munca,ultimii 12 au fost dupa iesirea pe pensie.Mi s au dat 80 lei la ... (vezi toată discuția)
Vechimea in carnetul de munca poolmat poolmat AM O INTR.INDIVIDUALA .,SI M-I S-A DAT CARNETUL DE MUNCA INAPOI ,CACI ASA E LEGEA .DAR EU NU AM PLATIT MAI MULT TIMP CONTRIBUTIA LA FONDUL DE PENSII ,IAR ,IN ... (vezi toată discuția)