avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza la achitarea ...

Buna seara!
Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza la achitarea taxei de salubrizare pentru o persoana cu handicap grad I
deoarece incepand cu data de 01 Ianuarie 2025 persoanele cu handicap gradil I si II vor suporta o cota de 50%din valoarea totala a taxei de salubrizare conform
Hot.Consilului local Cta nr.413 din 30 Septembrie 2024,
Cap.3,Art.14,Alin.a)
si in urma demersurilor efectuate persoana cu handicap grad I a fost plimbata de la Admnistratia fiscala la Directia gen.de asistenta sociala si invers,
neștiind aceste unitati cum se poate achita taxa de salubrizare redusa cu 50% pentru persoanele cu handicap conform H.C.L.nr.413-30.09.2024.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile în cazul unui pensionar de invaliditate ... Fratila Tudor Fratila Tudor Care sunt drepturile în cazul unui pensionar de invaliditate gr 1 grav cu însoțitor. (drepturi sociale, materiale, financiare sau de alta natura conform ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)