Am nevoie de un raspuns pertinent luat poate din practica cu privire la intocmirea unui proces verbal de constatare a contraventiei : Daca spre exemplu in continutul unui proces verbal sunt 2 spete diferite pentru care se precizeaza in partea vorbita ca se incalca spre ex.art.9 din legea[...], apoi se descrie cea de-a doua speta si la fel in partea vorbita se scrie ca se incalca tot art.9 din legea[...],, la alta pagina a PV care cuprinde o rubrica unde se trec sanctiunile contraventionale aplicate , articolul incalcat si valoarea amenzii aplicate, este necesar sa se repete art. 9 de 2 ori? avand in vedere ca in partea vorbita s-a mentionat in dreptul fiecarei spete ce se incalca, respectiv acelasi articol din aceeasi lege.
Amenzi psi
sanducatanas
Am avut un control de la i.s.u. care a constatat ca in barul care-l am incarcatura
stingatorului avea termenul depasit si un bec electric nu a avut capac.Va ... (vezi toată discuția)
P-v contraventie
rila13
O masina apartinand societatii noastre, a fost oprita in trafic, a fost verificata si rasverificata, soferul nu a fost \"cooperant\" si, drept urmare, s-a ... (vezi toată discuția)