Buna ziua Dle avocat,
In primul rand, doresc sa va multumesc pentru informatiile si indicatile pe care mi le veti transmite in mod gratuit. Putina lume procedeaza asa. In fine, despre ce este vorba:
am o mostenire de la tata, 1/4 dintr-o casa, teren curte care au fost ai bunicilor mei (din partea tatalui). In actul de succesiune initial erau trecuti 4 frati (unul dintre ei tatal meu). Toti fratii sunt decedati, de urmasi nu am cunostinta, nume, adrese. Nu am avut legaturi de rudenie. In acelasi timp sunt beneficiar al DL 118-1990, tatal meu fiind detinut politic in anii de trista amintire. Am facut cunoscut acest lucru Primariei din comuna unde se afla imobilul si am cerut aplicarea DL 118 in cazul meu. Raspunsul Primariei a fost ca nu se poate aplica DL118-1990 in cazul meu deoarece nu este facuta iesirea din indiviziune a imobilului si teren. In urma cu 3 ani am obtinut o sentinta judecatoreasca cu toate drepturile DL118. Dar, pentru orasul unde locuiesc eu. Adica pentru Agentia Fiscala a orasului meu. Intrebarea mea este, daca este normal raspunsul Primariei si ce as putea face.
Mentionez faptul ca pana la sentinta civila privind drepturile DL118-1990, am platit cota de 1/4 pe care a transmis-o Primaria corespunzatoare actelor de succesiune.
Intrebarea mea este de ce nu pot fi exonerat de plata cotei de 1/4.
Multumesc mult si va doresc o zi frumoasa.
Cu stima.
Succesiune
drnbrc
Bună ziua. Observ că aici toţi scriu doar probleme :((( ... trist. Ce frumoasă ar fi lumea fără probleme :))) ... hm poate ar fi totuşi cam ... (vezi toată discuția)